babywiik

Alla inlägg under februari 2011

Av mathilda wiik - 19 februari 2011 00:04

Tjillevippen!

Kom hem för en&en halv timme sen men har legat och käkat chips med dipp, as gott! 

Var hemma hos bella med kate, linnea, johan, amanda, torkkel, joel & lina.. haha tror det var alla. Det var väll rätt så trevligt, men jag var trött och orkade inte vara kvar. Ska sova om en liten stund & imorgon kommer älskling me like! Vi hörs imorgon och ni får se bild på jackan imorgon puss! 

Av mathilda wiik - 18 februari 2011 13:56

Fem saker ni inte visste om mig.


1; Jag trivs egentligen inte så speciellt mycket i tunikor, thigts, shorts & sånna saker. Jag vill helst ha baggie jeans och en stor tröja dagligen. Men jag går oftast i tunkier och det för att det är snyggt haha   


2; Jag hatar verkligen små kryp det värsta jag vet typ.. och att vara ensam hemma själv. Dom flesta tycker det är skönt, jag hatar det tror alltid att någon ska komma och mörda mig eller nått.


3; Jag tycker egentligen skolan är rolig men jag är så morgontrött så då skiter jag i den.


4; Jag tycker röka är äckligt egentligen, tycker inte det smakar någonting heller. Jag är bara beroende utav att hålla i ciggen för att det är socialt och niktonet, men jag ska sluta snart.


5; Jag är riktigt envis, får inte jag som jag vill blir det ett helvete, någonting jag måste ändra på känner jag.

Av mathilda wiik - 18 februari 2011 11:13

tjillevippen!

vaknade nyss ja, brevid bästa älskling.. underbart!   

är as glad idag för jag ska hämta ut min nya jacka idag, jaaaooop me love, lägger ut en bild på den sen. Ska ta kvart över tre bussen hem, då ska jag duscha & fixa mig, hämta ut jackan sen drar jag vidare till bellsii! Vi hörs senare puss.     

Av mathilda wiik - 17 februari 2011 17:39

          

   



Allt är från nelly.com, åååh! nu vill jag beställa kläder kände jag!   

Av mathilda wiik - 17 februari 2011 17:13

Är fortfarande hemma hos älskling, stannar här en natt till. (a) me like.

Gör typ ingenting just nu, ligger helt död i sängen funderar på att sova lite.. är aptrött. Aja, tänkte kolla runt lite på kläder på internet om en stund, fördriva tiden lite.. om jag hittar någonting snyggt så visar jag er det hihi. Puss så länge!


 

Av mathilda wiik - 17 februari 2011 13:22

Tjillevippen!

förlåt att jag inte skrev någonting mer igår men jag la mig och titta på one tree hill sen så kom baby & hans mamma och hämtade mig.   Vet inte när vi vaknade idag men det var rätt så tidigt som vanligt typ. -.-' Om en liten stund så ska vi gå ner och äta älskling ska bara spela klart först hihi... finns ingenting mer och skriva typ kände ja ;o Vi hörs senare puss.   

Av mathilda wiik - 16 februari 2011 13:57

tjillevippen!

vaknade kanske för en timme sen och som sagt så skulle jag inte till skolan. Känner mig lite piggare idag iallafall än vad jag gjorde igår. Just nu sitter jag i soffan, kollar på tv & sitter vid datorn samtidigt.   Om en stund ska jag ta någonting och äta och efter det så ska jag plocka ordning lite på rummet. hörs sen! 

Av mathilda wiik - 15 februari 2011 23:49

förlåt! 

Jag glömde totalt bort att skriva när jag kom hem, jag var hemma runt tjugo i tio kanske & jag var jätte trött. Jag har legat i soffan helt utslagen tills nu för nu har jag orkat tagit mig till sängen, börjar bli sjuk så stannar hemma imorgon.   Och tyvärr så glömde jag kameran hemma fast jag tänkte hela tiden på att jag skulle ta med den, men jag bjuder på några egobilder jag tog hihi.   


      

Presentation


Hej!
Mitt namn är Mathilda och jag är 15 år. Jag bor i hamrånge och här skriver jag om min vardag, min pojkvän som jag snart varit tillsammans med i ett år och sen så skriver jag om shopping m.m.
Hoppas ni gillar min blogg, puss!

Kategorier

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards